06.03.2020

ATATÜRK ORTAOKULUNDA KİTAP OKUMA YARIŞMASINDA ÇOCUKLARIMIZI ÖDÜLLENDİRDİK

İkizdere İlçe Müftülüğümüzün Gençliğe Değer Projesi ve okullarımıza yönelik yaptığı çalışmalar ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü Okul Hamileri Projesi kapsamında yaptığımız işbirliği neticesinde Hamisi olduğumuz Atatürk Ortaokulunda, karne tatilini de içine alan bir zaman diliminde (18 Ocak-12 Şubat) düzenlediğimiz "Peygamberimiz ve Aile" adlı kitap okuma yarışmasında, 130 öğrencimizin bu kitabı okuması ve Peygamberimizin aile hayatını öğrenmesi, elbette hiçbir ödülle değerlendirilemez. Ancak marifet iltifata tabidir babında, İlçe Müftülüğü olarak dereceye giren öğrencilerimize bugün ödüllerini takdim ettik ve "Ailemde Bir Çocuk Var" adlı bir de sunum yaptık. Bizi ağırlayan ve bu güzel ortamı hazırlayan başta Okul Müdürümüz Hacı Ali ÖZTÜRK'e, Din Kültürü Öğretmenimiz Mahmut DERTLİ'ye, bütün öğretmenlerimize, Okul Aile Birliğinin başkan ve üyelerine, öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum.