01.02.2023

İlçe Müftümüzden Engelli Çocuklarla Ziyaret

Güneysu İlçe Müftümüz Hasan Faruk Satıcı hocamız Şube Müdürümüz Yusuf Yeniçeri hocamız ve İmam Hatiplerimizden Faik Kalın, Hüseyin Karaosman hocalarımız ile Aile ve Dini Rehberlik hocalarımızdan Emine Bayrak ve Nilüfer Karaosmanoğlu hocalarımızın eşliğinde Güneysu Gençlik merkezindeki Engelli kardeşlerimizi Güneysu Gençlik Merkezi Müdürü Hikmet Yanık'ın nezaretinde atölyelerinde çalışma saatleri içerisinde ziyaret ettik.Onların çalışmalarını yerinde izleyip çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk .Aslında engelli olmak, bir engel değildir. Sadece alışması gereken bir düşüncedir .Düşüncedeki engelden kurtulmanın yolu da sabır ve azimle önüne gelen engellerin aşılabileceğine inanmakla başladığını bu gençlerimizde gördük. Sonrasında has odada gençlerimiz için neler yapabiliriz konusunda gençlerimizle Hasbihal ettik. Gençlerimizin bizden isteklerini dinleyip zaman zaman onları ziyaret edip yardımcı olabilmek adına gençlerimizle sözleştik. Müdürümüz Hikmet Yanık`a Genç kardeşlerimizin çalışmalarında onlara yardımcı olan hocalarımıza ve kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.