18.05.2022

ŞEHİTLERİMİZE VEFA

Rize İmam Hatip Ortaokulunun  "Kur'an Muhafızlarından Şehitlere Vefa" adlı projesi kapsamında Güneysu ilçemizde  Şehitlerimiz   Metin ÇETİN , Dursun Ali Paşa YILDIZ  ve Aziz YILDIZ'ın kabri başında hatm-i şerif okunarak duaları yapıldı.
Hatimleri okuyan Hafızlarımızın Yetiştiği Kurslarımızın kurucusu bölgemizin Kanaat Önderi Merhum Zavendikli Mustafa Yıldız  Hocamızın Kabrini de ziyarek ettiler.
Şehitlik ziyaretlerimize, Rize Valimizin eşleri Sayın Neslihan AYAN ÇEBER Hanımefendi,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris ALTUNTAŞ, İlçe Müftümüz Abdulkerim ÇELİK  Hocamız İlçe Jandarma Komutanlığından Astsb Zeynep ÖZKAN Rize İmam Hatip Ortaokul Müdürü Zeki KUVEL katıldı. İlçe Müftümüz ÇELİK programda dua etti. Programdan dolayı katılımcılara teşekkür etti.