08.03.2019

GÜNEYSU ADRB’DEN BAYANLARA YÖNELİK REGAİP KANDİLİ PROGRAMI

Güneysu Aile ve Dini Rehberlik büromuz tarafından Güneysu Merkez Camii’nde Bayanlara yönelik üç ayların başlaması ve Regaip gecesi olmasi munasebetiyle program gerçekleştirildi.

Programa ilgi yoğundu. İl Müftümüz İsmail YALÇIN’ın eşi Fatma YYALÇIN, Rize İl Vaizesi Şefaat ARABOĞLU, İlçe Müftümüz Abdulkerim ÇELİK’in eşi Seher ÇELİK, Personel eşleri ve Güneysulu hanımlar iştirak ettiler.

Gülçicek KESKİN hocamızın sunumu eşliğinde  Osman Erkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin ilahi dinletisiyle başladı.Daha Ortaköy Kız Kur'an Kursu öğrencisi Beyza kardeşimizin salavat-ı şerifi ve  Feyzanur ALBAYRAK Hocamızın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

İl vaizemiz Şefaat hocamızın “Regaip Kandili ve Kadın” konulu sohbetinin ardından Güneysu Osman Erkan kız imam hatip öğrencilerinin sunduğu orotorya ve ardından selavatı şerife ve Neslihan DELAL Hocamızın duasıyla program sona erdi.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Allah razı ve memnun olsun.