06.12.2018

Huzur Dersleri Projesi Hayata Geçirildi

Diyanet İşleri Başkanlığının talimatı ile bütün il ve ilçelerde gerçekleştirilecek olan “Huzur Dersleri Projesi” 03 Aralık 2018 Pazartesi günü İlçemiz Aile Dini Rehberlik Bürosu’nda gerçekleştirildi.

Merkez Mahallesi Fetih Kur’an Kursu Öğreticisi Seher ÇELİK Hocamızın başkanlığında yapılan programa Rize İl Müftü Yardımcısı Tuğba KİŞMİR, İl Koordinatörü Fatma KULOĞLU, İlçemizde görevli Bayan Hoca Hanımlar ve İmam Hatip arkadaşların eşlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Huzur Dersleri Projesi kapsamında ilk toplantı olan program Güneysu Osman Erkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Zeynep ŞERİFOĞLU’ nun Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Seher ÇELİK Hocamız 'ın Huzur Dersleri Projesi hakkında katılımcıları bilgilendirmesi ile devam etti. Akabinde Rize İl Müftü Yardımcısı Tuğba KİŞMİR Hocamız İmam-Hatip eşlerine yönelik, imam eşleri olarak üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmemizin ve örnek insan olmamızın öneminden bahsetti.

Program katılımcılara yapılan ikramla son buldu.