05.12.2017

AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROMUZDAN BAYANLARA YÖNELİK MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI

2017 Yılı Mevlid-i Nebi etkinliklerimiz kapsamında Güneysu Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Büromuz tarafından bayanlara yönelik Mevlid-i Nebi programı düzenlendi.

Programda İl Vaizi Tuğba KİŞMİR tarafından Güneysu Merkez Camiinde Cuma namazı sonrası konferans verildi.Kur’an Kursu Öğreticileri ve öğrencilerimiz tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler okundu. Program, Sakal-ı Şerif ziyaretiyle sona erdi.

Mevlid-i Nebi programına “Bilinçli Gençlik Diyanette Buluşuyor” etkinlikleri kapsamında ilçelere ziyaretlerde bulunan gençler de katıldılar.

Daha sonra Aile ve Dini Rehberlik Bürosunu ziyaret eden misafirlerimize İlçe Müftümüz Abdulkerim ÇELİK “Bilinçli Gençlik Diyanette Buluşuyor” etkinliklerinin gençlerin bilinçlenmesi noktasında bir fırsat olduğunu ayrıca, sahih dini bilgilere sahip olmak için gençlerin takip etmesi gereken yöntem ve kaynaklardan bahsetti. Aile ve Dini Rehberlik Bürosunu ziyarete gelen öğrencilere günün anlam ve önemine binaen Diyanet Vakfı Yayınlarından hediyeler verildi.