17.07.2017

AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROMUZDAN 15 TEMMUZ PROGRAMI

15 temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününün sene-i devriyesinde  Aile ve Dini Rehberlik büromuz, Ülkemizin huzurunu ve refahını tehdit eden menfur darbe girişimine karşı gelerek hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimize ve canı pahasına mücadele ederek yaralanan Gazilerimizi anmak için Güneysu Merkez Camii’nde hanımlara yönelik program düzenlendi.

İlçe Müftümüz Abdulkerim ÇELİK Hocamızın açılış konuşmalarıyla başlayan program, Merkez Mahallesi Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Ümmihan GÜNDOĞAR Hocamızın sohbetiyle devam etti.

Ardından Merkez Mahallesi Fetih Kur’an Kursu Öğrencilerinden Sahra TARAKÇI Kur’an-ı Kerim tilavetiyle, Birlik Mahallesi Kız Kur’an Kursu Öğrencisi Nurefsan TURAN İlahi dinletisiyle ve okunulan Hatm-i Şeriflerle program devam etti.

Programın sonunda Merkez Mahallesi Fetih Kur’an Kursu Öğreticimiz Hacer KARATAŞ hocamızın yapmış olduğu duayla program son buldu.

Ülkemizin geleceği uğrunda kahramanca mücadele verirken yaşamını yitiren şehitlerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz.