30.03.2017

Aile ve Dini Rehberlik Büromuzdan Regaib Kandili Programı

Aile ve Dini Rehberlik Büromuz tarafından Regaib Kandili münasebetiyle Merkez Camii’nde bayanlara yönelik Kandil Programı icra edildi.

Program Ortaköy Kız Kur’an Kursu talebelerinin okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Akabinde İl Vaizi Tuğba Kişmir, üç ayların manevi dünyamızdaki yerini vurgulayan bir sohbet yaptı. Program İl Vaizi Fatma Kuloğlu’nun yaptığı dua ile devam etti.

Vaiz Tuğba Kişmir, ilçede açılan Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nun görevi, faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve hanımları Aile Bürosu’na davet etti.

Programın akabinde Güneysu Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş’ın eşi Zeynep Baydaş, Belediye Başkanı Halil Turan’ın eşi Meryem Turan,İlçe Müftümüz Abdulkerim ÇELİK'in Eşi Seher ÇELİK ve İl Vaizi Tuğba Kişmir tarafından dualarla açıldı.

Böyle bir mekânı İlçeye kazandıran İlçe Müftülüğümüze şükranlarını ifade eden hanımlar, Aile Bürosu’nu ziyaret edip faaliyetlerine katılmak istediklerini ifade ettiler.