15.01.2020

2019 Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri

-CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI-

YANIMIZDA OLAN BİRİLERİ VAR

Diyanet İşleri Başkanlığımızın öncülüğünde tüm yurtta 1-7 Ekim tarihleri arasında "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kutlanacak. Çeşitli etkinliklerle icra edilecek olan programlarda "CAMİ VE HAYAT" teması işlenerek halihazırda görev yapan ve emektar Din Görevlileri yad edilecek.

Vatandaşımızın her anında; doğumunda, çocukluğunda, sünnetinde, eğitim çağında, askere gidişinde-dönüşünde, nişanında, düğününde, nikahında, baba-ana olduğunda, öğrenmek istediğinde, sıkıntıya düştüğünde, kendini dertli hissettiğinde, sevinçli anında, babası-anası veya başka bir yakını vefat ettiğinde, mevlidinde, hatiminde...hasılı her anında yanında olan bir gönüllü yürekler kitlesi var: DİN GÖREVLİLERİ..

Bu vesileyle tüm din gönüllüsü kardeşlerimizin haftalarını kutlar, hayırlara vesile olması temenni ederiz.

Fındıklı İlçe Müftülüğü