20.03.2024

Müftülükten Şiir Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi

Derepazarı İlçe Müftülüğü, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ile Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında, şiir yarışması düzenledi.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülke genelinde “12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma” etkinlikleri kapsamında Derepazarı İlçe Müftülüğünce ortaokul öğrencileri arasında ezbere şiir okuma yarışması yapıldı.

Ezbere şiir okuma yarışmasında;

1. Fathullah MURADI = 1000TL

2. Damlanur DUMAN = 750TL

3. Eyup YILMAZ = 500TL

Müftülük makamında düzenlenen törende dereceye giren öğrencilere ödüllerini Derepazarı İlçe Müftüsü Metin DERTLİ, öğretmenleri ve müftülük personeli takdim etti. İlçe Müftüsü DERTLİ, öğrencileri tebrik ederken başarılarının devamını diledi.

#12mart  #18mart  #12martistiklalmarşınınkabulü  #18ÇanakkaleZaferi