16.01.2023

2023 Yılının İlk Aylık Mutat Personel Toplantısı Yapıldı

2023 Yılı Ocak Ayı Aylık Personel Toplantısı 16.01.2023 Pazartesi günü Saat 10:00'da İlçe Müftümüz sayın Metin DERTLİ riyasetinde İmam Hatiplerimiz ve Müezzin Kayyımlarımızın katılımi ile kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Derepazarı İlçe Müftülüğünün Din görevlileri arasındaki iletişimi güçlendirmek, personele aktarılması kararlaştırılan konular üzerinde istişarelerde bulunmak amacıyla düzenlenen personel toplantısı Kuran tilavetiyle başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından personele duyurulması gereken gündem maddeleri ve yapılacak olan eğitim faaliyetleri istişare edildi.

Toplantı, İlçe Müftümüz Metin DERTLİ toplantıya katılan Mahalle ve Köy Personellerimize teşrifleri için teşekkür etti.