19.12.2022

Vekaletle Kurban Organizasyonunda Görev Alan Personele Teşekkür Belgesi Verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Derepazarın’da 2022 yılı Vekaletle Kurban Organizasyonunda görev alan ve hizmetleriyle öne çıkanlara teşekkür belgesi verildi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş imzalı "Kurbanım Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" temasıyla Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile yürütülen 2022 yılı Vekaletle Kurban Organizasyonunda gösterdiğiniz çaba ve gayret için teşekkür eder, hayırlı hizmetlerinizde muvaffakiyetler dilerim" yazılı Teşekkür Belgesi Derepazarı İlçe Müftülüğünde görev yapan hocalara takdim edildi.

Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni Nürettin BİRİNCİ ve Kirazdağı Köyü Yeni Camii İmam Hatibi Osman BAŞ' a Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen Teşekkür Belgelerini takdim eden İlçe Müftümüz Sayın Metin DERTLİ; "Vatandaşlarımızın emaneti olan Kurban bağışlarının ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması noktasında göstermiş oldukları gayret ve katkılarından dolayı personelimize teşekkür ediyorum” dedi."