17.11.2022

Müftülük Kasım Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

Derepazarı İlçe Müftülüğü Kasım Ayı Mutat Toplantısı 16 Kasım Çarşamba günü İlçe Müftü Vekilimiz Vaiz Mehmet Emin ALBAYRAK riyasetinde İmam Hatiplerimiz ve Müezzin Kayyımlarımızın katılımi ile kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Derepazarı İlçe Müftülüğünün Din görevlileri arasındaki iletişimi güçlendirmek, personele aktarılması kararlaştırılan konular üzerinde istişarelerde bulunmak amacıyla düzenlenen personel toplantısı Kuran tilavetiyle başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından personele duyurulması gereken gündem maddeleri ve Kasım ayında yapılacak olan eğitim faaliyetleri istişare edildi.

Toplantı, İlçe Müftü vekilimiz Sayın Mehmet Emin ALBAYRAK toplantıya katılan Mahalle ve Köy Personellerimize teşrifleri için teşekkür etti.