09.11.2022

Müftülüğümüzden Ulu Çınarlarımıza Ziyaret

Derepazarı İlçe Müftülüğü tarafından "Ulu Çınarlar" adlı proje hayata geçirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan "Ulu Çınarlar" projesi Derepazanda hayata geçirildi.

Derepazarı İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce gerçekleştirilen proje kapsamında İlçe Müftüsü Metin DERTLİ ve beraberindeki görevliler, Çukurlu Köyün'de ikamet eden Erol GENÇ'i ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın toplumun her kesimine hitap etmek ve kuşaklar arası kaynaşmayı sağlamak amacıyla başlatmış olduğu proje kapsamındaki ziyarette İlçe Müftülük personeli İbrahim BAŞ, Çukurlu köyü Yeni Camii İmam Hatip'i Ali Kemal HARBİ, ve Çukurlu köyü Camii İmam Hatip'i Ahmet KESKİN hazır bulundu.

Proje ile ilgili konuşan Müftü DERTLİ, "Proje kapsamında büyüklerimizi ziyaret edeceğiz. Büyüklerimizi ve gençlerimizi bir araya getirerek kuşaklar arası kaynaşmayı ve kültür alışverişinde bulunmalarını sağlayacağız. Bu projenin kuşaklar arasında kaynaşmaya vesile olacağına inanıyorum." dedi.

Erol GENÇ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Müftü DERTLİ'ye ve beraberindeki görevlileri teşekkür etti.