25.10.2022

Müftülüğümüzden İlçe Jandarma Komutanlığına Ziyaret

Derepazarı İlçe Müftüsü Metin DERTLİ Derepazarı İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Ziyarette İlçe Jandarma Komutanı Ünsal KIRMIZIGÜL tarafından ağırlanan İlçe Müftüsü Metin DERTLİ komutanımıza ve askeri personele kitap hediye etti.

Jandarma Teşkilatının devletimizin emrinde, milletimizin hizmetinde her zaman ve her yerde birlik ve beraberlik bilinciyle ‪huzur ve güven ortamını tesis etmek ve sürdürmek için çalıştığını belirten Müftü DERTLİ, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeksizin büyük fedakarlıklarla çalışan Jandarma personeline teşekkür etti.

Müftü DERTLİ, "Jandarma Teşkilatının, yaptığı işlerle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gurur kaynağımız olacağına yürekten inanıyor, milli egemenlik ve bağımsızlığımızı korumak uğruna verdikleri mücadelede kahramanca görev yapan Jandarma Teşkilatını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.