19.05.2022

Müftülüğümüz ve TDV Gönüllüsü KYK'lı Öğrencilerden Etkinlik

İlçe Müftülüğümüz ve TDV Gönüllüsü KYK'lı Öğrencilerden Şehitlere Dua ve Engelliler Haftasında Engellilere Ziyaret.

İlçe Müftülüğümüz öncülüğünde Derepazarı Kaptan Arif Bayraktar Yüksek Öğrenim Yurdu'nda kalan Türkiye Diyanet Vakfı gönüllüsü üniversite öğrencileri, İlçe Müftümüz Metin DERTLİ ve Manevi Danışman İbrahim BAYRAKTAR ile beraber Şehit Erkan Şahin'in mezarını ziyaret ederek Kur'an'ı kerim okundu ve Müftü Metin DERTLİ'nin duasıyla ziyaret sona erdi.

Şehit kabrinin ziyareti sonrası KYK'lı Öğrenciler İlçe Müftüsü Metin DERTLİ ve Manevi Danışmanımız İbrahim BAYRAKTAR nezaretinde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle engelli Bilal KALCIOĞLU'nu ziyaret ettiler.

Kendilerine hediye takdim edilerek her zaman yanında ve yardımında olacaklarını kendisine ilettiler.