17.05.2022

2022 Mayıs Ayı Mutat Personel Toplantısı Yapıldı

Derepazarı İlçe Müftülüğü Mayıs Ayı Mutat Toplantısı 17 Mayıs salı günü İlçe Müftümüz Metin DERTLİ riyasetinde İmam Hatiplerimiz ve Müezzin Kayyımlarımızın katılımi ile Sahil-3 camii'nde yapıldı.

Toplantı Aşr-ı Şerif ile başladı. İlçe Müftüsü Metin DERTLİ; Ramazan ayında ki özverili çalışmalarından, gayretlerinden ve hizmetlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Din Gönüllüsü hocalara özverili çalışmalarından dolayı müteşekkir olduğunu ifade etti. Mahalle ve Köy Personellerinin katıldığı toplantıda, Halka daha iyi hizmet vermek ve birlikte koordineyi güçlendirmek, hizmetlerde birlikteliği sağlamak, verimliliği arttırmak adına Müftümüz Metin DERTLİ bir kaç hatırlatma ve tavsiyede bulundu.

Toplantıda genel güncel konular işlenirken aynı zamanda Personelin istek ve şikayetleri dinlendi. Toplantının ilerleyen saatlerinde, yapılacak faaliyetler üzerine istişare edildi.

Toplantı, İlçe Müftümüz Sayın Metin DERTLİ'nİn toplantıya katılan Mahalle ve Köy Personellerimize teşrifleri için teşekkür konuşması ile sona erdi.