30.03.2022

ŞİİR YARIŞMASI VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI SONUÇLARI

"12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği Gün ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma" ve "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" etkinlikleri kapsamında, İlçemiz Ortaokul ve Lise öğrencileri arasında düzenlenen ŞİİR ve KOMPOZİSYON yarışmalarında dereceye girip ödüle layık görülen öğrencilerimiz ile söz konusu yarışmalara katılım sağlayan tüm öğrencilere hediyelerini takdim etmek üzere İlçemiz Çamlıhemşin Anadolu İmam-Hatip Lisesinde ÖDÜL TÖRENİ programı düzenlendi.
Ödül töreni; İlçe Müftümüz sayın Yusuf DÖNERTAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Muzaffer DÖNER, İlçe Vaizimiz Ensar ALİBAŞOĞLU ve Okul Müdürümüz Muhammet KESTİOĞLU'nun katılımıyla günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmalar ile başlayıp, Gençlik Koordinatörlerimiz ve kıymetli hazirunun eşliğinde sevgili öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi.
Bizlere en güzel şekilde ev sahipliği yapan okul yönetimine, emeği geçen herkese teşekkür eder, öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatında başarılar dileriz.

ÇAMLIHEMŞİN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ

YÜREKLERDE ARİF DİLLERDE HÜRRİYET TEMALI KOMPOZİSYON YARIŞMASI