15.03.2022

Yağmurlu Mahalle Camii Açılışı

11.03.2022 Cuma Günü Çamlıhemşin İlçemize Bağlı Yağmurlu Mahallesinde inşası tamamlanan cami dualarla  ibadete açıldı.

Açılışa Rize Valimiz Sn.Kemal ÇEBER’in yanısıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Rize Millet Vekili Sn.Hayati YAZICI, Rize Belediye Başkanımız Sn.Rahmi METİN,  İlçe Kaymakamımız Sn.Hakan ÖZNAY, İl Emniyet Müdürümüz Sn.Nurettin GÖKDUMAN, İl Jandarma Komutanı Sn.Hakan DEDEBAĞI, İl Müftümüz Sn. Naci ÇAKMAKÇI, Ak Parti İl Başkanı İshak ALIM” Belediye Başkanımız Sn. Osman HAŞİMOĞLU, İlçe Müftümüz Sn. Yusuf DÖNERTAŞ, Daire Amirleri ve Halkımız katılım sağladılar. Yağmurlu Mahallesi Camii Açılışımızı İl Müftümüz Naci ÇAKMAKÇI hocamızın eşliğinde açılışını gerçekleştirdik.

Cami açılışında konuşan Vali Kemal Çeber, “Bugün inşallah hep birlikte dualarla açılışını yapacağımız bu ibadethane, günde 5 vakit Allah’ın isminin anıldığı, ezanı şeriflerle bizleri ibadete davet edecek. Allah huzur içerisinde ibadetimizi yapmayı nasip etsin. Camiler; bizi birleştiren, bir araya getiren, ülkemizin birliği, beraberliği ve mukaddesatın temsilcisi olan mabetlerimizdir. Açılışını gerçekleştirdiğimiz bu camimizin yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Naci Çakmakçı’nın duasıyla açılışı yapılan Yağmurlu Mahallesi Camii’nde ilk Cuma namazı kılındı.

Allah (c.c.) yapılışında ve açılışında emeği geçenlerden razı olsun.