05.10.2023

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI İLE CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI PROGRAMI DÜZENLENDİ

İlçe Müftülüğümüzce 2023 yılı "Mevlid-i Nebi Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle program düzenledi.
Ardeşen Belediyesi konferans salonundaki programa, Belediye Başkanı Avni Kahya, siyasi parti başkanları, resmi kurum ve kuruluşların daire amirleri ve personelleri, ilçe müftüleri, din görevlileri ve çok sayıda bay ve bayan vatandaşımız katıldı.
Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Mehmet Göktaş'ın konuşmacı olarak katıldığı program, Tulunoğlu Dursun Efendi Hafızlık Yatılı Bölge Erkek Kur'an Kursu öğreticisi Kurra Hafız Faysal Kara hocamızın okuduğu Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.Daha sonra İlçe Müftümüz Mehmet Genç tarafından açılış konuşması yapıldı .Devamında Mehmet Göktaş hocamızla "Peygamber Efendimiz İmam ve İstikamet" konulu konferans gerçekleşti. Ardından program yakın zamanda emekliye ayrılan hocalarımıza plaket takdim edilerek sonlandı.