Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Hacı Bayram-ı Veli Üniversitesi Genel Sekreteri ve Cumhurbaşkanlığı Eğitim Politikaları Kurulu Üyesi Sayın Doç.Dr. Kemal ŞAMLIOĞLU, Genel Sekreter Yardımcısı Macit Moral ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat YAZAR'dan İlçemiz Müftülüğüne ziyaret.
Detay

Mevlid-i Nebi ve Cemiler ve Din Görevlileri Haftası münabetiyle İlçe Müftü Vekilimiz Savaş YAYLALI ve beraberindeki heyet İlçe Kaymakamımız Sayın Ekrem ÇEÇEN'i ve Kamu Kurum ve Kuruluşları ziyaret etti.
Detay

“2022 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle İlçe Müftü Vekili Savaş YAYLALI, Ardeşen İlçe Belediye Başkanı Sayın Avni KAHYA'yı makamında ziyaret etti.
Detay

“2022 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle İlçe Müftü Vekili Savaş YAYLALI ve beraberindeki heyet Kaymakamımız Sayın Ekrem ÇEÇEN'i makamında ziyaret etti.
Detay

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mevlüt ALTI ve Tarım İlçe Müdürü Serkan BİLİR, İlçemiz Müftü Vekili Savaş YAYLALI'yı makamında ziyaret ederek tüm din görevlilerinin günün tebrik ettiler.
Detay

Ardeşen Merkez Camii"inde Yaz Kur’an Kurslarımıza yönelik 13 camii 150 öğrenci ve öğreticileri ile birlikte ilçe Vaizimiz Ahmed Selim Aydın ve İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Çevre Bilinci ve Mahremiyet konulu seminer düzenlendi.