Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

🇵🇸TEŞEKKÜRLER ARDEŞEN 🇹🇷 Ardeşen İlçe Müftülüğümüzün öncülüğünde Gazze’deki mağdur kardeşlerimiz için düzenlenen yardım kermesimizde 715. 950 TL. toplanarak gönderilmştir.
Detay

İlçemiz Merkez Camisinde 15 Temmuz Programı düzenlendi."Şehitlerimiz İçin Kur'an Okuyoruz" etkinliği kapsamında okunan Hatm-i Şeriflerin duası İlçe Müftümüz Mehmet GENÇ tarafından yapıldı.
Detay

Ardeşen İlçe Müftümüz Mehmet Genç Vekaletle Kurban Organizasyonu kapsamında açıklamalarda bulundu.
Detay

İlçe Müftümüz Mehmet GENÇ Tunca Belediye Başkanı Sayın Ahmed Naci Aytemizi makamında ziyaret etti. Vekaletle kurban bağışını Ardeşen Diyanet Vakfı aracılığı ile Türkiye Diyanet Vakfına bağışladı.
Detay

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı’nın 2023 yılı vekâletle kurban kesim bedelini yurt içinde 5.950, yurt dışında ise 2.750 TL olarak belirlediklerini açıkladı