16.04.2018

İl Müftümüzden Güneyce Merkez Kur’an Kursu’na Ziyaret

İl Müftümüz İsmail Yalçın, beraberindeki Müftü Yardımcımız Naci Çakmakçı, Kalkandere İlçe Müftüsü Özkan Çelik ve Güneysu İlçe Müftüsü Abdulkerim Çelik ile birlikte İkizdere ilçesine bağlı Güneyce Köyü Merkez Kur’an Kursu’nu ziyaret ettiler.

Ziyarette öğrencilerle hasbihal eden Müftü Yalçın, “Kendimizi çok iyi yetiştirmeliyiz. Azimli olmalıyız. Dinimizin ilk emri “Oku” dur. Okuduğumuz her şeyi Rabbimiz adına okumalıyız. Kur’an-ı Kerim sadece okuyup ezberleyeceğimiz bir kitap değildir. O’nu anlamalı ve hayatımıza tatbik etmeliyiz. Ümmet olabilme şuuruyla Kur’an ve Sünneti kendimize rehber edinmeliyiz” dedi.

Sohbetin ardından öğrencilerin sorularını cevaplandıran Müftü Yalçın, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.