17.08.2018

Bayan Müftü Yardımcımız Bayan Esnafları Ziyarete Başladı

Rize İl Müftülüğü Bayan Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir, Müftülük Hizmetleri hakkında halkımızı bilgilendirmek üzere bayan esnaf ziyaretlerine başladı.

Ziyaretlerinde Diyanet İşleri Başkanlığının, aileyi ve aile bireylerini tehdit eden problemlere çözümler üretmek, aile içinde meveddet ve rahmeti kuvvetlendirmek için oluşturduğu Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nu tanıtan Tuğba Kişmir, bayanların her türlü dini ve ailevi problemlerine birlikte çözüm arayacaklarını ifade etti. İl Müftülüğünün herkese açık olduğunu, gerek yüz yüze gerek telefonla kendilerine ulaşılabileceğini belirten İl Müftü Yardımcısı, 190 Alo Fetva hattı sayesinde akıllara takılan sorulara cevap verdiklerini belirtti.

Türkiye Diyanet Vakfı’nın Vekâletle Kurban Organizasyonu hakkında da bilgi veren Tuğba Kişmir, bağışta bulunan bayan esnafa teşekkür etti.