03.08.2018

4K + 1S Projesi Temmuz Etkinliği

4K (Kitap+Kurabiye+Kahve+Keyif) + 1S (Sohbet) Projesi Temmuz Etkinliği

Müftülüğümüzde İl Vaizi iken Müftü Yardımcısı olarak atanan ancak henüz yeni görevine başlamayan /Gençlik Koordinatörü Tuğba Kişmir ve Fener Çaykur Kız Kur’a Kursu Öğreticisi Tuğba Köse’nin hafızlık yapan öğrencilerin moral ve motivasyonlarını arttırmak, onlara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, çeşitli etkinlikler sayesinde kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla hazırladıkları 4K 1S Projesinin dördüncü ayında Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından “Aynur Çimenlekesi ve Pek Sıradan Ailesi” adlı kitap okutuldu. Kitap kapsamında aile içi iletişim sorunlarına değinen Tuğba Kişmir, ergenlik döneminde gençlerin düşebileceği bazı yanlışlara karşı öğrencileri uyardı.

Kitap mütalaasından sonra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Spor Tesislerine giden öğrenciler halı sahada oyunlar oynadılar.