12.07.2018

Aile Büromuzdan Şehitlerimize Dua ve Hatim Programı

Rize İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle şehitlerimizi anmak ve dini istismar eden şer odaklarına karşı halkımızı bilinçlendirmek adına Dalyan Camii’nde hanımlara yönelik Hatim ve Dua Programı tertip edildi.

İl Vaizi Tuğba Kişmir’in açılış ve selamlama konuşmalarının ardından program Kur’an Kursu Öğreticileri Emine Kılıç ve Niğmet Çalışkan’ın Kur’an Tilavetiyle devam etti.

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Şefahat Araboğlu yaptığı sohbetinde şehitliğin kıymeti, vatan sevgisi ve din istismarcılarına karşı dikkatli olunması gererktiğinden bahsetti. Program Mehmet Mataracı Kız Kur’an Kursu öğrencilerinin okudukları ilahilerin ardından İl Vaizi Öznur Hocaoğlu’nun yaptığı dua ile son buldu.

12.07.2018