01.07.2018

Kadın Din Görevlileri Arası Hafızlık Bölge Yarışması İlimizde Yapıldı

İlimizde gerçekleştirilen Hafızlık yarışması bölge finali birincisi Giresun’un Görele ilçesi Kumyalı Mahallesi Şehitlik Camii Kur’an Kursu Öğreticisi Ayşe Kırdar oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Kadın Din Görevlileri Arası Hafızlık Bölge Finali" Rize’de yapıldı. Komisyon Başkanlığını Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Fikret Gül’ün yürüttüğü yarışmada Hemşin İlçe Müftüsü Abdullah Köseoğlu, Güneysu Müftüsü Abdülkerim Çelik, öğretmenler Rıfat Çınar ve Asiye Gür komisyon üyesi olarak bulundular. Merkez Şehit Erhan Dural Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılan bölge finalinin birincisi Giresun’un Görele ilçesi Kumyalı Mahallesi Şehitlik Camii Kur’an Kursu Öğreticisi Ayşe Kırdar oldu. Rize İl Müftülüğü tarafından yarışmacılara çeşitli hediyeler takdim edildi.

Bölge birincilerinin katılacağı Türkiye finali yarışması ise 9 Eylül tarihinde Artvin’de yapılacak.