02.05.2018

Müftü Mustafa Düzgüney Pazar’a Veda Etti

Pazar İlçe Müftüsü Mustafa Düzgüney, tayinin çıkması nedeniyle yaklaşık 2 buçuk yıl görev yaptığı ilçeden ayrıldı.

Pazar İlçe Müftüsü Mustafa Düzgüney’in Ordu Altınordu Merkez İlçe Müftüsü olarak tayininin çıkması nedeniyle İlçe Müftülüğü tarafından onuruna veda programı düzenlendi.

01.05.2018 Salı günü düzenlenen veda programına İl Müftümüz İsmail Yalçın, Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Bilgin, Pazar eski Müftüsü emekli Bayburt İl Müftüsü Kemalettin Aksoy, İlçe Müftüleri, Vaizler ve daire müdürleri katıldı.

Protokolün, başarı dileklerinde bulunmasının ardından Müftü Mustafa Düzgüney, gerçekleştirdiği kısa veda konuşmasında; Pazar’da 2 buçuk yıla yakın görev yaptığını ve bu zaman zarfında kendisinde unutulmayacak güzel izler bırakan hatıralar kaldığını dile getirdi. Konuşması esnasında duygulandığı gözlenen Müftü Düzgüney, katılımcılarla helalleşerek vedalaştı.

İkram edilen yemeğin ardından plaket takdimiyle program son buldu.