04.12.2019

Engelli Koordinatörlüğümüzden Engelliler Günü Programı

Müftülüğümüz Engelli Koordinatörlüğünce Zehra Usta Eğitim Uygulama Okulu’nda eğitim gören öğrencilerin annelerine yönelik moral ve motivasyon programı düzenlendi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle, çocukları Zehra Usta Eğitim Uygulama Okulu’nda eğitim gören annelere yönelik düzenlenen moral ve motivasyon programı oldukça anlamlı geçti.

Programa İl Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizleri Şefaat Araboğlu ve Fatma Kuloğlu ile Engelli Koordinatörümüz Müzeyyen Kopuz katıldı.

Zehra Usta Eğitim Uygulama okulunun kendileri için çok özel olduğunu ifade eden İl Müftü Yardımcısı, annelerin talebi üzerine onlara Kur’an sınıfı açtıklarını, gördükleri ilgiden dolayı memnun kaldıklarını, ayrıca her Cuma günü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu vaizleri tarafından engelli birey annelerine yönelik manevi destek sohbetleri düzenlediklerini ifade etti.

Programda Rize İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü Müzeyyen Kopuz, 2020 yılı için Müftülük olarak engellilere yönelik planlanan etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

Program ikram ile son buldu.