08.10.2019

İl İrşad Kurulu Toplantısı Yapıldı

İl İrşad Kurulu Toplantısı İl Müftü Vekilimiz Naci Çakmakçı’nın başkanlığında, Müftü Yardımcılarımız, Vaizlerimiz ve Din Hizmetleri Uzmanlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda; üç aylık vaaz konularının İl İrşad Kurulu tarafından belirlenmesi, Vaaz ve İrşad Kurulu karar defterinin düzenli olarak tutulması, Cami, Kur’an kursları, okul ve KYK Yurtlarında yapılan faaliyetlerin yazılması, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizleri tarafından Cami dışı faaliyetler düzenlenmesi, esnaf sohbetleri düzenlenmesi, merkezi bir camide sabah namazı buluşmaları programı yapılması, gençliğe yönelik sohbet programları düzenlenmesi ve Türkiye Diyanet Vakfımıza ait öğrenci yurdunda öğrencilerle bir araya gelinmesi gibi konular ele alınarak görüşüldü.

Dilek ve temennilerin dinlenmesiyle toplantı son buldu.