02.04.2019

Aile ve Dini Rehberlik Büromuzdan Miraç Kandili Programı

Aile ve Dini Rehberlik Büromuz, Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurtlarında kalan öğrencilere özel Rize Eski İlahiyat Fakültesi Camii’nde kadınlar için ayrılan özel bölümde Miraç Kandili Programı düzenledi.

KYK öğrencileri ile birlikte iftar yapıldıktan sonra, kadın cemaatin de katılımlarıyla Kur’an-ı Kerim tilaveti, sohbet, ilahi ve dualarla manevi huzurun gönülleri doldurduğu programda İl Vaizi Şefahat Araboğlu, gençliğin kıymetine vurgu yaparak bu özel günleri en güzel şekilde değerlendirmeleri yönünde öğrencilere vaaz-u nasihatlerde bulundu.

Hz. Peygamberin, Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya oradan da semaya yükseldiği bu  kutlu yolculuğun pek çok hikmetler ve mesajlar taşıdığı ifade edildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programlar Rize İl Müftülüğü’nün ve Yurt Müdürlükleri’nin ikramları ile son buldu.