05.11.2018

Kasım Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

2018 yılı Kasım ayı personel toplantısı eski müftülük sitesi konferans salonunda yapıldı.

05 Kasım 2018 Pazartesi günü iki oturumda gerçekleştirilen toplantının birinci oturumu cami görevlilerimizin katılımıyla, ikinci oturumu ise Kur’an Kursu öğreticilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda;  2018-2019 yılı Umre talimatı, 2018 yılı Mevlid-i Nebi Haftası talimatı, tütün ve diğer bağımlılık yapıcı maddelerle mücadele, Türkiye geneli ücretsiz online DHBT deneme sınavı,  gençliğe değer projesi, cami dersleri, dergi abonelileri,  kitap kampanyası, Diyanet Tv’nin tanıtımı ve imar barışı konuları görüşülerek Kur’an Kursu Öğreticilerine kurslarda dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verildi.

TEMA Vakfı Ankara Temsilcisi Nevzat Özer tarafından TEMA Vakfı’nın kuruluş amacı, erozyon felaketinin boyutları, etkileri, alınabilecek önlemler ve yapılan çalışmalar hakkında din görevlilerimize kısa sunum gerçekleştirildi.