02.11.2018

Öğrenci Buluşmaları Devam Ediyor

Müftülüğümüz ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü organizesi ile İl Vaizlerimiz her hafta Cuma sabahı öğrencilerle bir araya geliyor.

Öğrencilerin manevi gelişimlerine katkı sağlamak, moral ve motivasyonlarını arttırmak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, erdemli, ahlaklı birer birey olarak yetişmeleri konusunda kendilerine yardımcı olmak maksadıyla başlatılan öğrenci buluşmaları devam ediyor.

Gençlik Merkezimizin ev sahipliğinde Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Çakmakçı, İl Vaizlerimiz İbrahim Canbazoğlu, Mehmet Kazdal ile Manevi Rehber Bahattin Binici, Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleriyle bu hafta İlahiyat Camii'nde kılınan sabah namazı sonrası bir araya gelindi.

Bu haftaki sohbette İl Vaizi Mehmet Kazdal, gençlere günümüz toplumlarının unuttuğu önemli bir değeri olan "tefekkür" kavramını konu alan sohbette bulundu.