03.10.2019

“Camiler ve Din Görevlileri Haftası” Etkinlikleri

02.10.2019 Çarşamba günü saat 13:00 da Kalkandere Müftülüğü konferans salonunda Kalkandere Müftülüğü tarafından “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle program düzenlendi.

Program Çayırlı köyü Merkez cami İmam-Hatibi Süleyman Hilmi Güner’in Kur’an tilaveti ile başladı.

Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Müftüsü Serkan Yalçın “Camiler ve Din Görevlileri Haftası her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanmaktadır. Bizler de bu haftayı en iyi şekilde halkımızla birlikte kutlamak maksadıyla ilçemizin emekli imam-hatipleri ile beraber görevli imam hatiplerimizin bir araya gelip kaynaşma tecrübelerinden istifade etme  amacıyla bu programı hep beraber oluşturduk dedi.

Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan tüm imam hatiplerimize ve ilçe halkımıza teşekkür ediyor, tüm din görevlilerimizin haftasını tebrik ediyorum” dedi.

Görevde olan emektar hocalarımızdan Ömer Taşgit ve Yavuz Koca tecrübelerini paylaşırken genç  hocalarımızda taleplerini aktardılar.

Emekli imam hatip Amet Hamdi Yılmaz, Dursun Ali Kandemir ve Muzaffer Güngör hocalarımızdan da tek tek birikmiş tecrübelerini dinledik.

Dursun hocamızın duası ve hediye takdiminden sonra  program son buldu.

HEDİYE TAKDİMİ

HASTA ZİYARETİ/ Görevli imam hatiplerimizden Hamit Yaşayan