07.10.2019

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINDA ELİMİZDEKİ FİDANLARIMIZI DİKTİK

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI münasebetiyle 06/10/2019 Pazar günü Sabah Namazından sonra Diyanet İşleri Başkanlığımızın başlattığı Fidan Dikme Kampanyasına İkizdere İlçe Müftülüğü olarak biz de hocalarımızla birlikte bütün camilerimizde fidan dikerek, tabiata sahip çıkılması için farkındalık oluşturduk. ÇÜNKÜ BİZ : " Elinde bir fidan olan kimse, kıyametin koptuğunu görse bile onu diksin "diyen Peygamberin ümmetiyiz. ÇÜNKÜ BİZ " İnsanların elleriyle yaptıkları şeyler yüzünden, karada ve denizde bozulmalar oldu. Belki yaptıklarından (bozmaktan ve yıkmaktan) vazgeçerler diye yaptıklarının bir kısmını onlara tattırıyoruz". (Rum Suresi 30/40) buyurarak bizleri uyaran Yüce Allah'ımızın kullarıyız. Bu vesileyle Fidanlarımızı tedarik ettiğimiz İkizdere Orman İşletme Şefliğine de teşekkür ediyoruz.