07.09.2019

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTIMIZI İKİZDEREMİZDE YAPTIK

Rize İl Müftülüğü ile İlçeleri arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla her ay ilimizin farklı bir ilçesinde yapılan İlçe Müftüleri Toplantısı, Eylül ayında İkizdere ilçemizde yapıldı.

Toplantı, 05.09.2019 Perşembe günü İl Müftümüz İsmail YALÇIN’ın başkanlığında, Müftü Yardımcımız Abdullah KÖSEOĞLU ve 11 İlçe Müftümüzün katılımıyla gerçekleştirildi.

İkizdere ilçemizde gerçekleştirilen toplantıda; Camilerin açık tutulması, gençliğe değer projesi, Diyanet Tv ve radyoların tanıtımı, Uluslararası X. Din Görevlileri sempozyumu, hatıra ormanı oluşturulması ve yaz döneminde yürütülecek gençlik çalışmaları gündem maddesi olarak ele alındı.

İl Müftümüz İsmail YALÇIN, toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak özellikle gençliğe yönelik yapılan ve yapılacak olan çalışmaların önemi ve lüzumu üzerinde durdu.

İlçe Müftüsü Hikmet BEKTAŞ ise ev sahibi olarak başta İl Müftümüz olmak üzere İlçe Müftülerimizi ilçemizde ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu ifade ederek toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Toplantımızın son bölümüne İkizdere İlçe Kaymakamımız Sayın Tarık Buğra SEYHAN ve İkizdere Belediye Başkanı Hakan KARAGÖZ de iştirak etti. Kaymakamımız da haziruna hitaben: Müftü hocalarım hepinize hoş geldiniz diyorum, inşaallah memnun kalmışsınızdır, toplantımızın ve çalışmalarımızın hayırlı olmasını diliyorum diye konuştu.

İlçe Müftülerinin dilek ve temennileriyle toplantı son buldu.