16.03.2019

İKİZDERE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ OLARAK CANDAN CANA KAN VERDİK

İkizdere İlçe Müftülüğü olarak 14 Mart Perşembe günü saat 9.30'da Kültür Merkezinde Mart Ayı Mutat Personel Toplantımızı yaptık. Ayrıca Kızılay Kan Bağış Aracını da toplantımız dolayısıyla ilçemize davet ettik. Kan vermek, Candan cana sadakadır ve insanın yaşamasına katkı sunarak bütün insanlığı yaşatmaktır anlayışıyla Kızılayımıza 20 ünite kan bağışında bulunduk. Ayrıca İkizdere Hastane Başhekimimiz Dr. Pelin EKŞİ hanımefendi ve ekibini de toplantımızda ağırladık. Doktor Pelin hanım bütün hastalıklarda erken teşhisin can kurtardığını ve erken teşhis imkanının da ancak, düzenli kontrol ve tahlillerle mümkün olduğunu; bunun da ilan, duyurular ve ikna yoluyla sağlandığını hatırlatarak bu konuda İlçe Müftülüğünün çok etkin bir şekilde kendilerine katkı sunduğunu söyledi. İlçe Müftüsü Hikmet BEKTAŞ da toplantı gündemini personeliyle paylaştıktan sonra, bizimle işbirliği yapan herkese ve her kuruma azami katkıyı yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini; çünkü insanımıza yapılan bütün hizmetin dinimiz tarafından ibadet olarak telakki edildiğini biz biliyoruz, katılan ve katkı sunan herkese, görevlilerimize çok teşekkür ediyoruz dedi.