07.10.2019

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Konferansı

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Hemşin İlçesinde Konferans programı düzenlendi.
Konferansa İlçe Pazar İlçe Müftüsü Şükür KÜÇÜK Konuşmacı olarak katıldı. 02/10/2019 Çarşamba günü Hemşin Müftülüğü tarafından Kaymakamlık Konferans Salonunda düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Bayram SAĞIR, Daire Amirleri, Din Görevlileri ve vatandaşlar katıldı.
Açılış konuşmasını Hemşin İlçe Müftüsü Ümmet DURMUŞ yaptı, Müftü DURMUŞ konuşmasında "Bu yıl Camiler ve Din Görevlileri Haftası temasının Cami ve Hayat olduğunu belirterek"  hafta boyunca etkinliklerin bu tema çerçevesinde düzenleneceğini ifade etti. Pazar İlçe Müftüsü Şükür KÜÇÜK 1 -7 Ekim tarihleri arasında her yıl düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftasının bu yıl ki teması Cami ve Hayat konulu konferansını verdi. Müftü KÜÇÜK konuşmasının ardından 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftasının hayırlı olması temennilerinde bulunarak, salonda bulunan tüm katılımcılara ve Hemşin halkına teşekkür etti.