22.03.2019

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü Münasebetiyle Konferans Düzenlendi

Çanakkale Zaferinin 104. yılında, Çanakkale ruhunu anlamak, anlatmak, canlı tutmak ve vatanımızın bekası için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi yad etmek maksadıyla Hemşin İlçe Müftülüğü tarafından Hemşin Çok Programlı Anadolu Lisesinde konferans tertip edildi.
Hemşin Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa Hemşin Kaymakamı Bayram Sağır, Daire Amirleri,STK temsilcileri ve öğrenciler katıldı.
Program Çayeli Çarşıbaşı Camii İmam-Hatibi Engin Akkuş’un Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayarak, Hemşin Müftüsü Ümmet Durmuş tarafından selamlama konuşması ve Sinevizyon gösterimi yapıldı. Ardından Pazar İlçe Müftüsü Şükür Küçük tarafından “Çanakkale Ruhu” konulu Konferas verilerek program sona erdi.