02.10.2019

MİHRAPLAŞAN HAYATLAR BİR ARADA

Personelimizle birlikte Güneysu'muzun manevi hayatında iz bırakanlar ve yarının mihrap sahipleri olacak evlatlarımız aynı sofrada buluşup aynı duyguları paylaştılar.

Program sabah 09.30’da Güneysu Öğretmen Evi’nde başladı. Emekli İmam Hatip İbrahim GENÇ Hocamızın Kur’an tilavetiyle başlayan program daha sonra İlçe Müftümüz Abdulkerim ÇELİK’in günün anlam önemini belirten bir konuşma yaparak Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik etti.

Daha sonra ömrünü mihraba, minbere, Kur’ana adamış emekli din görevlilerimizin haftayla alakalı duygu ve düşüncelerini belirttiler.

Güneysu Öğretmen Evi’ndeki program Müftülüğümüzün kahvaltı ikramı ve çekilen resimle son buldu.

Program daha sonra Güneysu Merkez Camii’nde Rahmet-i Rahmana kavuşan din görevlilerimi ve tüm müminler için hatm-i şerif ve Kur’an tilaveti okundu.

Rabbim hayatta olan din görevlilerimize sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin, vefat edenlere rahmetiyle muamele eylesin.