20.09.2019

GÜNHAFDER’DEN MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARET

Güneysu Kuran Hafızları Eğitim ve Kültür Derneği (GÜNHAFDER) yönetim kurulu, İlçe Müftümüz Abdulkerim ÇELİK’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Günhafder’in başlattığı  Arapça Eğitim projesi ve derneğin diğer faaliyetleri hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı Mustekim Kaba, "Amaçlarının, dini hassasiyetleri yüksek, hayırlı bir nesil yetiştirmek olduğunu belirterek Kur’an-ı Kerimi öğrenen, öğreten, muhtevasına vakıf olmaya çalışan ve bu uğurda hizmet verenlere her türlü katkıda bulunmak, bu amaçla faaliyet gösteren kişi, kurum ve kuruluşların sorunlarına çözümler üretmek ve stratejiler geliştirmek için ve milli, manevi, ahlaki ve evrensel değerlere sahip, ruhsal ve bedensel yönden sağlıklı, üstün vasıflı örnek nesiller yetiştirilmesine katkı sağlamaktır." dedi.

İlçe Müftümüz Abdulkerim ÇELİK, Güneysu Kuran Hafızları Eğitim ve Kültür Derneği yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, başarı dileklerinde bulundu.