19.03.2019

LİSELER ARASI ŞİİR OKUMA YARIŞMASI

Başkanlığımızca düzenlenen “18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi”münasebetiyle lise öğrencileri arasında Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Şehitlerine” isimli şiirini ezbere okuma ilçe birinciliği yarışmaSI gerçekleştirildi.

15 Mart 2019 Cuma günü Ardeşen Şehit Mecit Tevfik Kanoğlu Yavuzselim Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen Ardeşen birinciliği yarışmasına farklı okullardan 6 öğrenci katıldı.

Yarışmada değerlendirme komisyonu başkanı olarak  Müftü Vekili  Davut  Şentürk, üye olarak İlçe Gençlik Koordınatoru Kavaklıdere Camii İmam-Hatibi Ekrem Ataseven ve Ardeşen Kanunı Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Osman Kuyumcu görev aldı.

Oldukça heyecanlı geçen yarışmada öğrenciler hünerlerini sergilediler. Birinci olan öğrenci çeyrek altın ve kitap, yarışmaya katılan diğer öğrencilere 50 şer lira ve çeşitli kitaplar hediye edildi.

İİlçe Müftü Vekilimiz Davut Şentürk, dereceye giren öğrencileri tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

Yarışmada Birinciliği Rabia Hatun Anadolu Kız İmam-Hatip Lisesi 11-B öğrencisi Kader YAVRUCU

lL ve ilçe birincisi olarak seçilenlerin katılacağı il finali yarışması 22 Mart 2019 Cuma günü SAAT 14:00'de İlimiz Gençlik Merkezi Şehit Uğur KORKMAZ  Çok Amaçlı Konferans Salonunda  yapılacaktır.