05.04.2018

İlçe Müftüleri Toplantısı Fındıklı’da Yapıldı

2018 Yılı Nisan Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Fındıklı İlçesinde Yapıldı

Din hizmetlerinde ilimiz Müftülüğü ile ilçeler arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla her ay ilimizin farklı bir ilçesinde yapılan ilçe müftüleri toplantısı, bu ay da Fındıklı ilçesinde yapıldı.

05.04.2018 Perşembe günü İl Müftümüz İsmail Yalçın’ın başkanlığında Fındıklı İlçe Müftülüğü’nde gerçekleştirilen toplantıya 11 ilçe müftümüz katıldı.

Toplantıda 4-6 yaş gurubu Kur’an kursu öğreticisi eğitimleri uygulama yöntemi, Kur’an kursu öğrencileri arasında yapılacak olan yarışmalar, Temmuz ayında yapılacak olan ilimiz geneli hafızlık icazet merasimi, iman esaslarının anlatılması, işitme engellilere yönelik bilgi yarışması, hac yolcularına Kur’an-ı Kerim öğretimi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün “sıfır atık projesi”, Türkiye Diyanet Vakfı Rize şubemizce düzenlenen “su kuyusu projesi”, bölge yatılı Kur’an kursu ile ilgili çalışmalar ve vekil İmam-Hatip/Müezzin Kayyım alımı ile ilgili konular görüşülerek ilçe müftülerinin dilek ve temennileri dinlendi.

İlçe Müftüsü Şükrü Şahin Dügencili’nin teşekkür konuşmasıyla program son buldu.