03.04.2018

Nisan Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

2018 yılı Nisan ayı personel toplantısı 02.04.2018 Pazartesi günü Eski Müftülük Sitesi Konferans Salonunda yapıldı.

İki oturumda gerçekleştirilen toplantının birinci oturumu cami görevlilerimizin katılımıyla, ikinci oturumu ise Kur’an Kursu Öğreticilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda; Rize Müftülüğünün “Eğitici Talebi” konulu yazısı,  Rize Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün “Sıfır Atık Projesi” konulu yazısı “2018 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası” konusu, “İman Esaslarının Anlatılması” ve “İnanç Kitapları Serisi” ile ilgili bilgi notunun personele duyurulması gibi konular görüşülerek denetimler esnasında görülen eksikliklerin giderilmesi konusunda uyarılarda bulunuldu.

Genel değerlendirmenin yapıldığı toplantılarda Din görevlilerinin dilek ve temennileri dinlendi.