28.02.2018

Üsküdar’a Atanan İl Müftü Yardımcımız Ali Çakmak Daire Personelimizle Vedalaştı

4 Ağustos 2011 tarihinden bu yana Rize İl Müftü Yardımcılığı görevini yürüten Ali Çakmak, İstanbul Üsküdar İlçe Müftülüğüne atandı.

27.02.2018 tarihi itibari ile ilimizdeki görevinden resmen ayrılan Çakmak, bugün daire personelimizle bir araya gelerek vedalaştı.

Müftülüğümüzde gerçekleştirilen veda programında İl Müftü Yardımcımız Ali Çakmak’ın özgeçmişi ile Rize’deki hatıralarını konu alan sinevizyon gösteriminin ardından İl Müftümüz İsmail Yalçın, “Entelektüel bir şehre giden Ali Çakmak kardeşimizle güzel mesai arkadaşlığımız oldu. Kendisine yeni görevinde ailesiyle birlikte sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde güzel günler ve hayırlı istikballer diliyorum” dedi.

Üsküdar İlçe Müftüsü olarak atanan Ali Çakmak ise, duygu yüklü konuşmasında, yaklaşık 6 buçuk yıl Rize İl Müftü Yardımcılığı görevini yürüttüğünü, bu zaman zarfında ise kapısının herkese açık olduğunu ve sorunların çözümü noktasında elinden gelen gayreti göstermeye çalıştığını ifade ederek daire personeliyle helalleşerek vedalaştı.