26.01.2018

Kasarcılar Camiinde Sabah Namazı Buluşması

Sabah namazının manevi atmosferini yaşamak, yaşatmak, cami cemaatiyle tanışıp kaynaşmak ve görevlilerimize motivasyon ziyaretinde bulunmak maksadıyla müftülüğümüzce başlatılan “Sabah Namazı Buluşmaları” uygulaması devam ediyor.

26.01.2018 Cuma günü Salarha Beldesi Kasarcılar Mahallesi Camii’nde gerçekleştirilen sabah namazı buluşması programına İl Müftümüz İsmail Yalçın, Müftü Yardımcılarımız Naci Çakmakçı, Hakkı Gür, Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara, Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, bölgede görev yapan din görevlileri, mahalle halkı, Kasarcılar Mahallesi Osman Efendi Kur’an Kursu Öğretici ve öğrencileri katıldı.

Namaz öncesi cami görevlileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve namaz sonrası İl Müftümüz İsmail Yalçın tarafından yapılan sohbetle, cemaatin sabah namazının manevi bereketinden istifade etmesi sağlandı.

Vatanımızı ve huzurumuzu tehdit eden terör yapılanmalarına karşı kahraman güvenlik güçlerimizin başlattığı Afrin sınır ötesi harekâtının zaferle sonuçlanması için dualar edildi.