11.01.2018

2018 Yılının İlk İlçe Müftüleri Toplantısı İhtisas Merkezinde Yapıldı

İl Müftülüğü ile ilçeler arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla her ay farklı bir ortamda yapılan ilçe müftüleri toplantısı, 2018 yılının ilk ayında Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.

İl Müftümüz İsmail Yalçın’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İhtisas Merkezi Müdürü, İlçe Müftüleri ve Vaizler katıldı.

Toplantıda, geride bıraktığımız 2017 yılı çalışmalarının değerlendirmesi yapılarak gündem maddeleri ele alındı.

4/B Kur’an Kursu Öğreticisi, İmam-Hatip ve Müezzin Kayyım alımı, Uluslararası İbnü’l Cezeri sempozyumu,  2018 Yılı Ramazan ayı din görevlileri,  Hac/Umre yolcuları Kur’an öğretimi, Cami görevlileri ve Kur’an kursu öğreticilerinin naklen atanma ve sınav işlemleri, Diyanet İşleri Başkanlığının Kurum İdari Kurulu toplantı kararları ve emeklilik işlemleri ili ilgili konuların görüşüldüğü toplantı sonunda ilçe müftülerinin dilek ve temennileri dinlendi.