08.01.2018

2018 Yılının İlk Personel Toplantısı Yapıldı

2018 yılı Ocak ayı personel toplantısı 08 Ocak 2018 Pazartesi günü Eski Müftülük Sitesi Konferans Salonunda yapıldı.

İki oturumda gerçekleştirilen toplantının birinci oturumu cami görevlilerimizin katılımıyla saat 09.30’da, ikinci oturumu ise Kur’an Kursu Öğreticilerimizin katılımıyla saat 14.30’da gerçekleştirildi.

Toplantıda; Diyanet İşleri Başkanlığının Uluslararası İbnü’l Cezeri Sempozyum duyurusu, Cami demirbaş defterlerinin yenilenmesi ve eski kayıtların güncellenmesi, Cuma günleri okunan hutbelerin dosyalanması, Cami tabelalarının mevzuata uygun olarak değiştirilmesi, yardım tutanaklarının 5 yıl süreyle dosyada  mahafazasının sağlanması, haftalık izin ve yıllık izin belgelerinin cami panosuna asılması, Diyanet İşleri Başkanlığının 2018 Yılı Ramazan ayı din görevlisi görevlendirme duyurusu, 4/B Sözleşmeli İmam-Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticisi alım duyurusu ve 2018 Yılı Hac organizasyonu personel seçim başvurusu duyurusu yapılarak Engelli Koordinatörleri Bayram Tamam ve Müzeyyen Kopuz tarafından “engelli kardeşlerimize bir adım mesafedeyiz” adlı proje tanıtımı gerçekleştirildi.

Genel değerlendirmenin yapıldığı toplantı sonunda Din görevlilerinin dilek ve temennileri dinlendi.