11.12.2017

Bayanlara Özel Kur’an Ziyafeti Programına Yoğun İlgi

Rize İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’ndan Bayanlara Yönelik Kur’an Ziyafeti Programı…

Rize İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, İslam coğrafyasının birlik-beraberlik ve selameti, masumların ve mahzunların felaha kavuşması, vatan bildiği toprakları kanıyla canıyla savunmaya çalışanlara manevi destek olması için Kur’an Ziyafeti Programı tertip etti.

Programda Kur’an Kursu Hocaları Eda Dursun, Dilek Karaali, Zehra Kazdal ve Din Hizmetleri Uzmanı Selma Çınar Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulundular. Kur’an Kursu Hocaları Emine Kılıç ve Vildan Kalkavan ilahilerle programa eşlik ettiler.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği program Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Şefahat Araboğlu’nun yaptığı dua ile son buldu.

11.12.2017