11.12.2017

4-6 Yaş K.Kursu Öğreticileri 2. Zümre Toplantısı Yapıldı

4-6 Yaş grubu Kur’an Kursu Öğreticileri 2. zümre toplantısı Atmeydanı Mahallesi Ortaalan Camii Kur'an Kursu’nda Yapıldı

Toplantıya İl Müftü Yardımcısı Naci Çakmakçı, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Yunus Emre Küçük ve İlimiz Merkezinde 4-6 yaş grubu sınıflarında görev yapan 41 Kur’an Kursu Öğreticisi katıldı.

Toplantıda; eğitim öğretim programlarının uygulanması, öğrencilerin istenen başarı düzeyine ulaşmalarını sağlamak amacıyla alınacak önlemlerin değerlendirilmesi ve ilgili mevzuatın değerlendirilmesi gibi konular görüşülerek, eğitimle ilgili sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

Bir önceki toplantıda alınan kararlar değerlendirildikten sonra,  Kur’an Kursu Öğreticileri tarafından Kur'an-ı Kerim dersi işleyiş metodları ve örnekleri konusunda tecrübe paylaşım sunumları yapıldı.

Toplantı Kur’an Kursu Öğreticilerinin görüş ve önerilerinin dinlenmesiyle son buldu.