04.12.2017

Gençlerden Güneysu Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosuna Ziyaret

“Bilinçli Gençlik Diyanette Buluşuyor” etkinlikleri kapsamında bu hafta Güneysu İlçesi Ziyaret edildi.

Gençler ilk olarak Güneysu Gülbahçesi Kur’an Okulunu gezip çocuklarla vakit geçirdiler. Kurstaki ikramın ardından Güneysu Merkez Camiindeki bayanlara yönelik Kandil Programı ve Sakal-ı Şerif ziyaretine katılan gençler akabinde Güneysu Aile ve Dini Rehberlik Bürosunu ziyaret ettiler.

“Bilinçli Gençlik Diyanette Buluşuyor” etkinliklerinin gençlerin bilinçlenmesi noktasında bir fırsat olduğunu dile getiren İlçe Müftüsü Abdulkerim Çelik, sahih dini bilgilere sahip olmak için gençlerin takip etmesi gereken yöntem ve kaynaklardan bahsetti. Aile ve Dini Rehberlik Bürosunu ziyarete gelen öğrencilere günün anlam ve önemine binaen Diyanet Vakfı Yayınlarından hediyeler verdi.

04.12.2017